Taxi Delfzijl - Schiphol

Schiphol Taxi Delfzijl is dé specialist voor taxivervoer naar of vanaf de luchthaven Schiphol. Reist u voor zaken, een vakantie, wintersport of maakt u een stedentrip? Schiphol Taxi Delfzijl is u graag van dienst! Met een modern wagenpark, bestaande uit luxe personenwagens en 7-persoons taxibusjes, kunnen wij aan al uw vervoerswensen voldoen.

Schiphol Taxi Delfzijl maakt deel uit van het landelijk opererende netwerk van Schiphol Airport Transfers. Meer dan 70 ondernemers aangesloten bij dit netwerk staan garant voor ouderwetse kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Door de specialisatie in Schipholvervoer te combineren met een vroegtijdige boeking houden wij de tarieven laag met behoud van kwaliteit.

Taxi Schiphol - Delfzijl

Natuurlijk halen wij u ook graag op vanaf Schiphol naar Delfzijl. De chauffeur volgt uw vlucht en zal u bellen op het door u opgegeven telefoonnummer. Hij zal u dan boven bij de Vertrekhal komen ophalen. Kiest u voor een Business Taxi of First Class, dan is het mogelijk om te worden opgehaald bij het officiële Schiphol Meeting point.

Zorg in beide gevallen dat u bereikbaar bent via het door u opgegeven telefoonnummer.

Voor uitgebreide informatie over de ophaalprocedure zie: Vanaf Schiphol.

 

Taxi aanvragen

Extra informatie Verstuur uw aanvraag
minimaal 24 uur van tevoren

Verstuur uw aanvraag minimaal 24 uur van tevoren

Bel ons als u eerder vervoer nodig heeft
 •  
 • Bereikbaar tijdens kantooruren op:
 • 020-822 1149
 • (gsm: +316 3177 7778)
 •  
Aanvraagformulier
Bestemming:
 
Datum:
Tijd:  
 
Passagiers:
 
Koffers:
 
Service-niveau:
 
Betaalwijze:
 
Vluchtgegevens:
 
Naam:
 
Adres:
 
Plaatsnaam:
 
Telefoonnummer(s): 
 
Emailadres:
 
Opmerkingen:
 
Naam luchthaven Amsterdam =
 
Ik heb De Privacyverklaring gelezen en geef hierbij toestemming aan Schiphol Airport Transfers voor het gebruik en opslaan van mijn gegevens.
 
U gaat akkoord met onze Algemene Voorwaarden door gebruik te maken van dit aanvraagformulier.
Belangrijk: Check uw emailadres
 
 
 

Vier service-niveau's

Bij Schiphol Taxi Delfzijl kunt u kiezen uit verschillende service-niveau’s. Voor standaard betaalbaar taxivervoer kiest u een Economy Taxi. Meer comfort en service ervaart u voor een kleine meerprijs in een Business Taxi.

Reist u met een grote groep dan kiest u natuurlijk voor een Taxibus met ruimte voor 7 passagiers en veel bagage.

Tenslotte biedt First Class vervoer op topniveau met alle luxe en persoonlijke service die men zich kan wensen.

Meer weten, zie: Service-niveau's.

Betaalwijzen

U kunt bij ons op diverse manieren betalen. Zo is er in alle voertuigen apparatuur aanwezig voor het accepteren van Credit Cards (Amex, Visa en Mastercard) en PIN betalingen. Contant betalen is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Vaste klanten in de service-niveau's Business Taxi en First Class hebben bovendien de mogelijkheid van het rijden op rekening.
Neem hierover telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het Contactformulier.

 
Taxi aanvragen
Extra informatie Verstuur uw aanvraag
minimaal 24 uur van tevoren

Bel ons als u eerder vervoer nodig heeft
 •  
 • Bereikbaar tijdens kantooruren op:
 • 020-822 1149
 • (gsm: +316 3177 7778)
 •  
Aanvraagformulier
Bestemming en tarief
Datum
Tijd
Passagiers
Koffers
Service-niveau
Betaalwijze
Vluchtgegevens
Naam
Adres
Plaatsnaam
Telefoonnummer(s)
Emailadres
Opmerkingen
 
Naam luchthaven Amsterdam =
 
Ik heb De Privacyverklaring gelezen en geef hierbij toestemming aan Schiphol Airport Transfers voor het gebruik en opslaan van mijn gegevens.
 
U gaat akkoord met onze Algemene Voorwaarden door gebruik te maken van dit aanvraagformulier.
 
Belangrijk: Check uw emailadres
 
 
Service-niveau's

U kunt kiezen uit 4 typen voertuigen met bijbehorend service- en prijsniveau:Zie hier voor uitgebreide informatie over onze 4 typen voertuigen en services.

Betaalwijzen

U kunt bij Schiphol Taxi Delfzijl in iedere auto betalen met PIN, creditcard of contant. Voor zakelijke klanten is het vanaf onze categorie Business Taxi ook mogelijk om te betalen per factuur achteraf. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met team.nl

Organisatie

Schiphol Taxi Delfzijl is meer dan 20 jaar actief als specialist in taxivervoer naar of vanaf de luchthaven Schiphol. Niet alleen voor bewoners en bedrijven in Delfzijl en directe omgeving, maar met partners verspreid over heel het land kunnen wij iedereen in Nederland goed voorzien van kwalitatief en betaalbaar privé-taxivervoer. Het overkoepelend netwerk Schiphol Airport Transfers voorziet ons van de nodige flexibiliteit en efficiëntie wat u terug ziet in een degelijke service met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Voor vakantie of stedentrip maar ook voor zakelijk vervoer van uw personeel of zakenrelaties: Schiphol Taxi Delfzijl verzorgt graag het taxivervoer naar of vanaf Schiphol! U heeft daarvoor een ruime keuze aan voertuigen, van voordelige Economy Taxi’s tot ruime 7-persoons taxibusjes met veel bagageruimte. Daarnaast verzorgen wij zakelijk en VIP-vervoer met onze Business Taxi’s en First Class Limousine’s. Tenslotte behoort een auto met chauffeur op uurtarief ook tot de mogelijkheden.

Alvast een goede reis gewenst en graag tot ziens in één van onze comfortabele auto's!

Het team van Schiphol Taxi Delfzijl

 
Service-niveau's

Schiphol Taxi Delfzijl biedt personenvervoer op vier verschillende service-niveau’s. Elk niveau kent een eigen comfort- en service-level met bijbehorend type voertuig en chauffeur. De kwaliteit is echter altijd zonder compromissen. Alle voertuigen zijn van recent bouwjaar, goed onderhouden en officieel gekeurd als taxivoertuig. Alle chauffeurs zijn in bezit van een geldige Taxipas en overige verplichte diploma's en vergunningen.

Als uitgangspunt dient de Economy Taxi waarmee u voor het vermelde basistarief degelijk, betaalbaar en professioneel wordt vervoerd (dit kan misschien ook een Taxibus zijn). Voor een toeslag van 20% boven op het basistarief verzekert u zich van een Business Taxi met meer ruimte, comfort en minimale taxikenmerken. Een Taxibus met ruimte voor 7 passagiers plus baggage reserveert u voor een toeslag van 25%. Zeer luxe vervoer op topniveau ervaart u in onze First Class, voor een meerprijs van 50% op het basistarief.

In alle auto's worden betalingen per PIN en Credit Card (Amex, Visa en Mastercard) geaccepteerd, in de categorieën Business Taxi en First Class heeft u bovendien de mogelijkheid van betaling achteraf per factuur.

In geval van een taxirit vanaf Schiphol per Economy Taxi en Taxibus wordt u boven bij de Vertrekhal opgehaald na telefonisch contact. Voor de niveau’s Business Taxi en First Class kunnen wij de chauffeur u laten opwachten bij het Meeting point op Schiphol met een iPad met de naam van de passagier of uw bedrijfslogo. Voor meer informatie over onze ophaalprocedures zie: Vanaf SchipholEconomy

Professioneel vervoer

Business

Voor de zakenreiziger

First Class

Vervoer van wereldklasse

Taxibus

Voor meer dan
4 passagiers

 
Vanaf Schiphol


 
Vanaf Schiphol

Voor een rit vanaf Schiphol hanteren wij een vaste procedure, waarbij het van groot belang is dat u direct na de landing telefonisch bereikbaar bent. De chauffeur zal telefonisch contact met u zoeken en u ca. 15 minuten nadat de bagage op de band is uitgegeven (indien mogelijk eerder) boven bij de Vertrekhal komen ophalen.

Op de plattegrond ziet u hoe u bij de Vertrekhal kan komen. Heeft u eenmaal uw koffers dan neemt u na de bagagehal direct de lift of roltrap één verdieping omhoog. U komt dan uit in de Vertrekhal. Hier neemt u de dichtstbijzijnde draaideur naar buiten en meldt u de chauffeur telefonisch bij welke deur (A-H) u staat. Vervolgens zal hij u zo snel mogelijk op de 2e rijbaan komen ophalen.

Reizigers per Business Taxi of First Class bieden wij de mogelijkheid om te worden opgehaald bij het officiële Schiphol Meeting point. Hiervoor volgt u na de bagagehal de richtingsborden “Meeting point” alwaar de chauffeur wacht met een naambordje, waarop alle nodige details van de passagier vermeld staan.

 •  
 •  
 •  
 • Het onderstaand schema geeft onze werkwijze weer:
 •  
 •  

Ophaalprocedure  Economy  Taxi 

 
 
Ons team

Personenvervoer is mensenwerk in de letterlijke betekenis. Een veilige en comfortabele ervaring voor u als reiziger begint en eindigt met een professionele en ervaren chauffeur. Schiphol Taxi Delfzijl werkt alleen samen met chauffeurs die aan alle wettelijke verplichtingen voor taxichauffeurs voldoen en daarnaast ook nog beschikken over een zeer ruime ervaring en goede communicatieve vaardigheden. Als zelfstandigen zijn zij direct betrokken bij het succes van het collectief en zeer gemotiveerd een uitstekende service te leveren. Alle chauffeurs spreken Nederlands en Engels, enkelen ook nog Frans, Duits of Spaans. Allen hebben een beheerste rijstijl en een uitstekende wegen- en stratenkennis.

Hieronder een kleine selectie van een aantal bij Schiphol Taxi Delfzijl aangesloten chauffeurs. Met een gemiddelde ervaring van 20 jaar staan zij model voor alle zelfstandige professionals die deel uitmaken van het landelijk netwerk van Schiphol Airport Transfers.

img02

Business Taxi

img02

First Class

img02

Business Taxi

img02

Taxibus

img02

Business Taxi

img02

Economy Taxi

img02

Taxibus

img02

Taxibus

img02

Taxibus

img02

Business Taxi

img02

Business Taxi

img02

Taxibus

Links voor de reiziger

Enkele geselecteerde links naar websites met nuttige informatie voor de reiziger. Wij hebben geprobeerd om zinvolle links te vermelden, zowel voor de incidentele reiziger die maar heel soms vliegt, als ook voor de doorgewinterde frequent flyer. Mist u een link die hier volgens u absoluut bij moet staan? Laat het ons weten middels het contactformulier!Onze aanraders
Airlines
Vliegtickets
Zakenreizen
Stedentrips
Huizenruil
Contact

Wilt u een persoonlijke offerte op maat of heeft u een vraag waarop u het antwoord niet kan vinden op deze website? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch van Maandag t/m Vrijdag tijdens kantooruren en via email of via het contactformulier hieronder. Ook voor eventuele feedback over onze service kunt u hier gebruik van maken.

Veel gestelde vragen

 

Contactgegevens

Contactformulier
Naam:
Email:
Vraag:
 
Naam luchthaven Amsterdam =
 
Contactformulier
 
Naam:

Email:

Vraag:
 
 Naam luchthaven Amsterdam =
 
   
 •  
 • Schiphol Taxi Delfzijl
 • Evert van de Beekstraat 3
 • Postbus 75646
 • 1118 ZR Luchthaven Schiphol
 • Haarlemmermeer
 • Tel.: 020-822 1149
 •  
 •  
Schiphol Airport Transfers

Naast Schiphol Taxi Delfzijl beheert Schiphol Airport Transfers ook in de onderstaande plaatsen Schipholtaxi websites. Met meer dan 200 lokaal gerichte websites en onze samenwerking met Intra Schipholtaxi, zijn we in staat om heel Nederland onze service te bieden. Staat uw woonplaats niet in onderstaande lijst vermeld, kijk dan op Intra Schipholtaxi.nl. Voor een exacte prijsopgave voor elk adres in Nederland, kunt u gebruik maken van het contactformulier, maar u kunt ons ook tijdens kantooruren bereiken op 020-822 1149. 
Schipholtaxi Delfzijl - Evert van de Beekstraat 3 - Postbus 75646 - 1118 ZR Luchthaven Schiphol - Haarlemmermeer

T 020-822 1149  •  M +316 3177 7778  •  E   •  KvK 34109235  •  BTW-nr 8076.42.575 B01


Disclaimer | Voorwaarden

Terug naar boven

© DESIGNERS DREAM